Cautare

23858 de rezultate pentru "presedintele romaniei 2012" (4.04 secunde)
Mai mult, doamna Reding confirma ca in lunile iulie si august 2012 el, respectiv parghiile institutionale prin care se manifesta, a actionat in Romania pentru a zadarnici actiunile "complotistilor" reprezentati de Parlament si cele 7,4 sau 8,5 milioane de cetateni romani care s-au pronuntat pentru demiterea Presedintelui Basescu, respectiv si-au exprimat opinia la urne.
In deschidere, presedintele fundatiei l-a prezentat pe profesorul italian Ernesto Carpentieri, presedintele Academiei Europene pentru Relatii Economice si Cultrurale de la Roma (AEREC), salutand cu satisfactie acceptul acestuia de a deveni primul membru de onoare international al Clubului de la Bucuresti.
Mai mult, "Gandul" arata ca, spre deosebire de 2007, atunci cand avizul Curtii Constitutionale era doar consultativ, in prezent situatia este mult ingreunata de posibilitatea interventiei directe a Curtii Constitutionale care se va putea pronunta cu privire la Hotararea de suspendare a Presedintelui Romaniei.
In aceasta declaratie doresc sa prezint cum vad eu, din perspectiva Partidului Social Democrat, deschiderea pe care Guvernul actual, mai ales Primul Ministru si Ministrul Afacerilor Externe, au realizat-o in politica relatiilor internationale ale Romaniei, precum si ce ne dorim pentru 2014 si anii urmatori in domeniul politicii externe.
Acordarea punctajelor continua UPDATE 00.40 A inceput acordarea punctajelor - Suedia acorda 4 puncte Romaniei - Albania acorda 5 puncte Romaniei - Marea Britanie acorda 4 puncte Romaniei (Romania a acordat 12 puncte Moldovei) - Moldova acorda 10 puncte Romaniei - Azerbaidjan acorda 6 puncte Romaniei - Norvegia acorda 6 puncte Romaniei - Italia acorda 1 punct Romaniei - Malta acorda 7 puncte Romaniei - Islanda acorda 6 puncte Romaniei - Franta acorda 1 punct Romaniei - Grecia acorda 10 puncte Romaniei - Muntenegru acorda 1 punct Romaniei UPDATE 00.
Curtea Constitutionala a decis, azi, ca presedintele Romaniei participa la reuniunile Consiliului European, in calitate de sef al statului, aceasta atributie putand fi delegata de catre acesta, in mod expres, primului-ministru, informeaza Mediafax.
10 Mai 1877 - declararea Independentei de Stat a Romaniei; 10 Mai 1881 - declararea Regatului Romaniei si acordarea titlului de Rege al tuturor romanilor domnitorului Carol I.
Presedintele a facut agenda guvernului, presedintele a fortat asumarea raspunderii pe legi cu care PSD nu a fost de acord, si pe care acum Curtea Constitutionala le considera ne-constitutionale.
Al doilea argument Decizia CCR din 10 Iulie 2012 "Participarea la referendum a majoritatii cetatenilor inscrisi in listele electorale permanente reprezinta unact de responsabilitate civica, prin care corpul electoral urmeaza sa se pronunte cu privire la sanctionarea sau nu a Presedintelui Romaniei, avand posibilitatea demiterii sau mentinerii acestuia in functie" Acest text din motivarea CCR a fost adus la cunostinta PDL in scris inaintea referendumului.
De aceea consider ca este o datorie a noastra sa subliniem elementele pozitive, determinante pentru "schimbarea in bine a Romaniei". Depinde de noi toti cum vom intelege sa croim Romaniei o pozitie cu adevarat respectata in Uniunea Europeana.
Rata de absorbtie a fondurilor europene pentru agricultura a ajuns la 70%, ceea ce reprezinta o performanta a Romaniei.
Senatorul Alexandru Cordos a sustinut o declaratie politica intitulata ,, Cresterea macroeconomica a Romaniei", pe care o puteti citi in continuare. ... Evolutia acestui indicator confirma ritmul cresterii economice al Romaniei.
Nationala de handbal feminin a Romaniei s-a calificat miercuri seara, in deplasare, la turneul final al CE din 2012, dupa ce a invins reprezentativa Portugaliei, scor 24-35 (12-20), informeaza Mediafax.
Programul in Maramures al primului ministru al Romaniei, Victor Ponta, presedinte al PSD a inceput miercuri, la ora 15.00, in Seini, unde a participat la punerea pietrei de temelie a primului bloc ANL din localitate.
Aflat la Strasbourg, cu ocazia sesiunii ordinare a Adunarii Parlamentare a Consiliului Europei (APCE), presedintele Traian Basescu a adresat parlamentarilor europeni un apel de a sprijini procesul de aderare a Romaniei la UE.
Mircea Geoana a discutat cu omologul sau francez despre aderarea Romaniei la Spatiul Schengen - Romania trebuie sa fie tratata ca toate celelalte state europene care au aderat la Spatiul Schengen, in conformitate cu acquisul european Schengen, a declarat presedintele Senatului, Mircea Geoana, atat la intalnirea cu omologul sau francez, Gerard Larcher, cat si in discutia cu membrii Comisiei de Afaceri Europene din Senatul francez.
Duminica, 21 decembrie, la ora 12.00, a inceput Sedinta solemna a Parlamentului Romaniei, dedicata depunerii juramantului de catre Presedintele ales al Romaniei, Klaus Iohannis.
presedintele UEFA, Michel Platini, presedintele FIFA, Joseph Baltter, presedintele CIO, Jacques Rogge, premierul italian Mario Monti si cel spaniol Mariano Rajoy, printul Felipe al Spaniei sau presedintele ucrainean Victor Ianukovici.
Plenul Camerei Deputatilor a aprobat ieri ordonanta de urgenta prin care statul roman acorda un ajutor pentru uzina americana Ford, in valoare de 143 de milioane de euro, in perioada 2008-2012, care are ca obiectiv dezvoltarea regionala.
Presedintele PDL, Emil Boc, le-a cerut, sambata, la Focsani, delegatilor prezenti la Consiliul de Coordonare al PDL Vrancea sa aiba incredere in deciziile Guvernului pentru ca rezultatele se vor vedea in 2012 si a precizat ca masurile dure au crescut credibilitatea Romaniei pe pietele intenationale.
google-analytics.com